THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, December 3, 2011

PEMBONGKARAN: CAPITAL ELEVEN

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

aucakkks !
tujuan post entry hari ini ialah atas dasar paksa rela hati sebab ada blogger tu tag aku dalam entry dia , wohooo bangga tak terhingga oh :P
siapakah gerangan empunya belog terchinta itu ? tepuk tangan dulu
< here >

RULES:
1.You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. and create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged Him/Her.
6. NO tag back!
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY,TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

U-N-D-E-R-S-T-A-N-D-?
if not please scroll up and read again thank you. ( guna google translate jer wehhh )


ELEVEN THINGS ABOUT ME YANG KORANG PERLU TAHU ( PEDULIK ? )

1. aku tak comel , tapi ramai yang cakap aku comel , kalau cakap aku ni hensem ke kacak ke okay lah jugak , angkat bakul sendiri lah .. :P
2. aku ada facebook , aku ada blog , aku ada twitter , tapi aku takdek friendster . aneh-aneh jea --'
3. aku suka kucing , makin lebat bulu seseekor kucing tu , makin kuat perasaan chinta dan shayang terhadap beliau . come to papa bebeh !
4. aku suka update status dalam facebook , sebab adanya button like tu . HIHI >,<
5. aku akan taching bila dengar lagu sedih , lagi-lagi kalau tengah layan perasaan atas katil . sebak T_T
6. aku single . please tolong percaya . :D
7. aku selalu mengigau bila tidur , tapi pelik waktu petang pun aku mengigau . haihh
8. bila aku tak suka seseorang , aku akan ushar dan terus ushar sampai lah aku berani nak cakap ' weh aku tak suka kau ' .
9. aku nak camera dslr , nak i-phone, nak samsung galaxy , nak berodben percuma . tapi aku nak semua tu dengan FREE , siapa mampu bagi ? hihi
10. bila kat kedai makan , aku tak mampu nak habiskan air dalam cawan yang aku beli , walau mahal macam mana pun , susah nak habiskan , taktahu kenapa . haishh
11. yang terakhir , yesss yang terakhir ! .. aku suka perempuan yang bertudung labuh :)

ELEVEN QUESTION DARI SENAH GLAMOUR

1.Umur berapa tahun,bulan and hari? Haa KIRA-KIRA :p
2.Takut kena ENJIT tak ? Jarum ?
3.Berapa JAM depan laptop , berapa JAM depan BUKU?
4.Pernah exsiden berapa kali ?
5.Nazmi Faiz ke Greyson Chance ?
6.Blogger sejak tahun bila and bulan berapa ?
7.Facebook or Twitter ?
8.Suka layan drama melayu or korea ?
9.SENAH GLAMOUR COMEL TAK? lalalalalala
10.Single or Couple?
11.Pernah mandi dalam parit ?Sambil jerit-2 dekat orang lalu lalang?

1. umur aku tujuh-belas-tahun-sebelas-bulan-dua-puluh-tujuh-hari
2. TAKUT ? hello , ini Aliff haikal lah , setiap kali nak pergi bilik injection tu berpeluh badan =='
3. 22jam depan laptop , 2jam depan buku . aku tidur pun depan laptop , kau boleh ? :P
4. BERkali-kali , eksiden jatuh cinta , aum aum :)
5. siapa tu ? tak kenal , aku kenal najwa latip jea . AHAKS ( GC lah wehhh)
6. since 2010 , serious 2011 , bulan satu 2011
7. FACEBOOK lahhh
8. drama melayu , guwa suka maki dyorang . kihkih :p
9. comel gila wehh , aku cair dah ni ,
10. CAPITAL S :)
11. memori terindah tu , haha :)

ELEVEN QUESTIONS FROM ME

1. 1+1=?
2. 2+2=?
3. 3x+18=19 , what the value of x ?
4. dah add facebook saya belum ? kalau belum cepat add ! ( dengan nada marah ) :P
5. baca blog saya since bila ? so ada apa-apa komen nak bagi ?
6. kenal MARIA ELENA ? YUYU ZULAIKHA ?
7. suka memasak ? ke suka makan je ? :P
8. teringin nak stadi oversea tak ?
9. sayang mak ayah lebih ke boprenn geprenn lebih ?
10. boleh penuhi permintaan ' eleven things about me yang number sembilan tu ' ? haha
11. cantik tak header aku ? haha

dengan penat lelahnya aku memikir idea nak buat semua ni , senang jea soalan-soalan yang aku bagi tu , ala bukan susah mana , kalau malas jawab letak je pangkah besar-besar dalam jawapan tu . HAHA ;P

ELEVEN PEOPLE WILL BE THE VICTIMS :)









10 ribu orang sayang aku:

Anonymous said...

weyh header ko yg hari tu kan cantik asal tukar ??
( sori lari entry ..huhu )

Aliff Haikal said...

@Anonymous HAHAHA , ape lah , tak lawa ke yang ni ? :P

noor nabilla fattin said...

oh terima kasih , aku makin yakin aku ni comel hahahaha

Nurul Aida Shafiena said...

susahnyaa soalan HAHA, dah 4 orang tag mende ni, makin lama bertangguh makin banyak pulak haha, thanks sebab tag aida, makna abang kita ni tak lupa kita lah ye? :PP

Blogger bernama Zam ! said...

hamboi , soklan xleh blah haha ,
:D

Aliff Haikal said...

@noor nabilla fattin aku saje nak kembangkan kau ==' haha

Aliff Haikal said...

@Nurul Aida Shafiena kali ni plis buat , orang penat2 create soalan :P

Aliff Haikal said...

@Blogger bernama Zam ! hihi senangggggg

Anonymous said...

@aliff haikal
hehe xde laa juz honestly,klau boleh buat header yg " sharp " sket ..
yg nampak agak matured maybe ?
only a suggestion :)

Aliff Haikal said...

@Anonymous hahaha , lah yeke ?? okayy , nnt saya kerah otak buat header macam tu , thanks :)