THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, December 14, 2011

Jom Join Blogwalking 2012 by JiwarOsak


KLIK SINI UNTUK OTOMATIK KE BELOG BELIAU

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

siapa cakap follower aku dah seribu lebih aku tak perlu kan dah blogwalking blogger , kalau aku tak masuk nanti siapa je nak masuk blog aku ushar blog aku kasi derma buat tabung studi . T_T so dengan terujanya aku nak join blogwalking by jiwarosak . aku perlukan orang blogwalking kat blog aku , aku perlukan merekaaaaaaaaaaa ! :) so jom lah ramai-ramai kita join segmen ni , tak rugi pun menghabiskan masa selama sepuluh minit taip entry segmen ni sebab habuan yang menarik menanti kita . HAHA macam aku pulak yang organize benda ni :P

menjawab pertanyaa encik jiwarosak yang nak aku nyatakan aku blogger dari mana , aku macam was-was nak cakap aku blogger mana , kalau aku cakap aku blogger johor aku sebenarnya lahir kat pulau pinang , kalau aku cakap aku blogger pulau pinang aku sekarang duduk kat perlis . so siapa yang mampu merungkai persoalan ini ? haha macam yek-yek ada orang nak jawabkan je kannn :P
so kesimpulannya saya blogger satu malaysia . boleh ke jawab macam ni ? =='
encik jiwarosak , anda menghakimi saya . ecehhhhhhh haha saya blogger johor , blogger pulau pinang serta blogger perlis jugak ! anda mampu seperti saya ? tak mampu? duduk diam . hehe :) kbaiiii

tahniah anda berjaya menambat hati tuan blog untuk memilih anda , the chances in your hand

1. NAJWA
2.NURUL IMAN
3.EYZA
4.JIHA
5. MISS PINKY


sumbangkan derma kepada saya untuk tampung kos belajar KLIK SINI . thanks :)

7 ribu orang sayang aku:

shahdiana said...

dari segmen sama..salam perkenalan...nama haikal sama dengan anak akak...

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

jemput jugak join GA ye..

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/11/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

hanna said...

datang sini...
dri segmen yang sme...
salam perkenalan...

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

Musyirah :) said...

http://musyirahariys.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

Aliff Haikal said...

@shahdiana anak kakak mesti hensem kan ? hehe gurau je thanks :)

Aliff Haikal said...

@hanna thankss :)

Aliff Haikal said...

@Musyirah :) thanks :)

Muhammad Muadz said...

Nice blog..
Join blogwalking..
Jom follow me..

http://muhammadaie.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html