THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, December 26, 2011

MIDDLE FINGER

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


apa khabar semua ? ada sihat , kalau tak sihat cepat-cepat makan ubat dan semoga cepat sihat yeeee , ewahh baik betul hencek haikal menanyakan khabar berita yang tak pernah-pernah nak ditanya . haha ala sekali dua je entry tanye khabar lepas tu senyap ah dengan dunia sendiri . oh dah sedia maklum .

aku selalu tengok dalam facebook gambar-gambar remaja berposing sambil menunjuk middle finger . tahu tak apa itu middle finger ? apa tak tahuuu ? errr jari hantu tahu ? kalau taktahu jugak memang sah-sah duduk dalam gua ! haha okay straight takmo belok-belok dah , suka tunjuk kan gambar F to U to C to K . sila eja dengan perlahan takut kena pelangkung kena mak ayah bagi budak-budak sekolah . so dah faham kan apa yang aku cuba maksudkan.

apa nak dibangga sangat dengan posing sambil ber-middle finger bagai ? lepas tu upload dalam facebook siap mention lagi ' suka-suka posing ' . ewahhh bukan main senang-senang kacang goreng asam laksa kau nak cakap suka-suka buat middle finger . lepas tu dah lah buat middle finger , terjelir-jelir lidah macam dog kehausan . apekehenye yeoop ?

aku boleh tahan lagi kalau yang jenis macam ni budak-budak rempit ke , yang rambut kaler warna warni , sebab mereka memang seperti kurang didikan agama , #ini satu amarah , kisah?# tapi yang aku rasa sedih tahap nak cabut bulu mata bila tengok anak-anak gadis yang bertudung , yang muka suci buat posing macam ni . ya Allah istigfar aku tengok budak-budak macam ni , bertudung pun taknak kalah jugak siap buat jelir-jelir lidah . lagi teruk siap pakai baju sekolah lagi . T_T

ketawa berdekah-dekah orang bukan islam kat luar sana tengok gejala anak muda-mudi islam sekarang , makin dorang rasa islam akan musnah lah bila tengok macam tu . makin gelak besar lah kalau yang bertudung pun ikut sama . tolong lahhh tolong lahhhhh , apa nak dibangga sangat dengan middle finger tuu ? dah lah lucah , pleaseeee

kalau anda rasa anda bertanggunjawab menunjukkan contoh yang terbaik sebagai umat islam , tunjukkan sekarang , jangan sampai islam ditindas :)

assalamualaikum <3


HAHA COMEL KAN ? ada otak lu orang fikir , ada mata lu orang tengok , ada mulut lu orang cakap , ada telinga lu orang dengar , ada akal ? lu pikir lah sendiri .



17 ribu orang sayang aku:

SWEET VELLA VANILLA said...

astaghfirullahalazimm..bdk2 zaman skrg!!!
wt malu kaum wanita je!!

javanese DOVE said...

astagfirullah..

haih.

Fieyqa Adelova said...

macam cacat kan~

Cik Pensil said...

pakai tundung and baju kurung tu sebab duk kat sekolah je .
biase la tu bebudak zaman sekarang .
jangan dikut sudah perangai macam ni .

Aliff Haikal said...

@SWEET VELLA VANILLA tau takpe

Aliff Haikal said...

@javanese DOVE mengucap tengok budak2 sekarang .

Aliff Haikal said...

@Fieyqa Adelova sangat cacat .

Aliff Haikal said...

@Cik Pensil sokongg

Farah pIu pIu said...

bgs sngt lah 2.. memalukan islam! baik x payah pkai tudung tros..! =="

miss secret said...

dyorg ney de fb x??rase nk sebar 1 dunia 'spe yg dh app dyorg,tlg la block sekarang..'..memalukan kan tol..

NadyaBubble said...

shame on you, girls -.-

BeloG MTT said...

Makkkaihhh. Comel comel dah sume tapi kok kenapa snap picture kayak gitu -.-'

Aliff Haikal said...

@Farah pIu pIu T_T

Aliff Haikal said...

@miss secret sabarr :)

Aliff Haikal said...

@NadyaBubble maybe dorg dah hilang rasa malu

Aliff Haikal said...

@BeloG MTT enggak tahu deyhhh T_T

huda :) said...

Muka dah lawa dah. Jari kasi potong sikit -.-