THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, December 23, 2011

GOOD NEWS FOR YUNA'S FANS

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

menaip dengan penuh eksaited sebab nak bagitau korang semua something ni . cepat tinggalkan segala benda yang sedang dilakukan tu dan baca lah entryy niiiiiii . eksaited kan eksaited kannn ? :)

okay aku baru bukak akaun churp-churp aku tadi then ternampak tambahan dua iklan , aku pun click lah then macam ohmaiiiiiiiii it's YUNA !

kenapa dengan yuna ? kenapa kenapa kenapa ?? sat , tarik nafas panjang-panjang dan hembussss . bagus :)

yuna sedang mencari tajuk lagu yang sesuai untuk dijadikan tajuk lagu inggeris terbaru dia , nampak best kan ? sebab bukan ramai artis yang buat benda macam ni , asking fans letak tajuk lagu yang sesuai untuk lagu terbaru dia , tup-tup kalau korang yang letak tajuk lagu tu and then korang punya tajuk dipilih bukankah cukup membuatkan korang berbangga sangat-sangat sampai senyum sampai ke telinga ? haha so apa lagi , benda ni senang je ! tak perlu nak keluarkan apa-apa pun cuma keluarkan idea je .

CLICK SINI TEKAN SINI PUSH HERE


dah tekan ? bagus , mula-mula korang klik dulu pada menu yang terletak kat sebelah kiri tu , klik ' listen to new single ' then dengar and hayati lirik dia sebab dalam bahasa inggeris . hehe
dah ? wahh bagusnyaa , okay lepas tu back to ' name the new single ' and letak lah korang punya suggestion lirik lagu tuuu . wah senang kacang kan ? letak lah tajuk lagu yang kreatif dan kena dengan lagu tuu . jangan letak yang merepek sudah . haha okay.

belum habis lagi sebenarnya iklan pasal yuna ni , and aku pun ter-eksaited sekali wehh . poyo je kan . okayokay sekarang yuna nak cari pulak beberapa orang fans dia untuk dijadikan collaboration dalam klip video terbaru dia . wohooooo menarik kann ? boleh jadik glemer sekelip mata ni . haha gurau je ,
so kepada sesiapa yang rasa diri dia berbakat tu , apa kata dari korang online facebook duapuluhempatjam baik korang rakam video nyanyi korang then submit dekat diorang , kalau ada rezeki maybe korang akan terpilih . who's know rite ? :)

BOLEH KLIK SINI PERGI SINI GO HERE


dah klik jugak ? good good . baca lah info-info dia betul-betul jangan skip walau satu . hehe ini lah peluang keemasan orang tua kata , bukan senang nak dapat , so apa lagi . jom grab semua peluang ni !

thanks reading . bye :)

5 ribu orang sayang aku:

CekbOlat-bOlat said...

gudluck ^^ =P

Nurul Aida Shafiena said...

ahaha, belum tentu glamour lahh, haihh, :p


nota kaki:dalam sminggu berapa kali dia update ni? tak boleh jadi ni haha, jealouss :P

Juliet_iRa~" said...

wahh..:)

nt blh cuba..;p

amy syahirah said...

encik alif haikal :)

BeloG MTT said...

Laku betol Yunan ni sekarang kann. Banyak gila job dia buat dengan hotlink tapi dia memang berbakat :')