THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, May 21, 2011

FALLING IN MISS YOU

MENGHITUNG HARI
DETIK DEMI DETIK

kihkihkih
nak feeling krisdayanti je kan . puih . haha
okay lah dah taknak post-post yang feeling sambil berlinang air mata masa nak menaip
tak tahan dengar kutukan orang cakap aku gembeng
semakin diterangkan , semakin melalut orang-orang tu mengutuk
so what ? :p

hari ni menaip dengan penuh bangga depan ahli saudara mara dekat pulau pinang
cehh konon ah bangga ada blogspot ! puih lagi . haha
actually nak cakap aku dah sampai kampung halaman tapi nak kena ada bunga-bunga kannn
so macam tak best pulak kan dari johor bertolak pukul 12 tengah malam
memang feel nak tidur je lah kannnnnnn
lepas tu kan di tambah dengan stuff aku yang tak macam nak lari rumah
tak sempit pulak kan sampai terpaksa tindih beg atas kaki
HAHA
well its just once . lepas ni lapang lah kereta dah hantar aku masuk matriks

aku bersyukur sangat sebab line internet dekat kampung aku not so bad lah
so aku memang akan online ah dopolohpatjam habaq hang . HAHA

weh weh lusa kan aku dah masuk kan so kan korang kan tak kan rindu kan aku kan ke ?
sila lempang mulut masing-masing . HAHA
hari ni kawan-kawan aku yang pergi UiTM dah daftar
bermulalah episode ORIENTASI yang menggerikan . HAHA
selamat dibuli yea kawan-kawan . aku selalu merindui kamu orang
:')

kepada yang maybe akan rindukan aku
aku takboleh nak buat apa selainkan suruh korang tataplah puas-puas gambar aku kat Fb tu
HAHAHA

Kbai

2 ribu orang sayang aku:

Fatin Najwa said...

owho..kat kg rupenya..~~

red said...

" tatap gambar kat Fb" hahahaha