THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, May 18, 2011

DAH NAK SIAP LAH . KEMON


pejam celik pejam celik dah 18 haribulan 5 kan hari ni
lagi 4 hari je lagi nak menjengah 23 haribulan 5 iaitu hari aku mendaftar matrikulasi
wow siapa cakap tak cuak bebeh
4 hari tu kau tidur makan tidur makan tup tup dah 23 kan
actually masa ni sekejap je cuma depends on themselves untuk guna kan waktu yang ada sebaik yang mungkin
seminggu terakhir ini aku agak busy sebab nak buat preparation
HAHA aku suka lah buat last-last minute ni
kalau awal minute aku memang rasa malas gila nak buat sebab errr ntah lah
tapi okay what aku buat last minute at least aku dah listkan barang yang perlu dilakukan semua tu
so semalam aku ajak parents aku shopping baju kemeja,seluar slack,barang peribadi,iron baju,baju berkolar dengan seluar track
then hari ni aku ajak sambung shopping lagi . HAHA
beli jug kettle,setem hasil duapuluh ringgit,ambil gambar passport duapuluh keping,beli kasut sukan dengan barang-barang lain lah
aku agak-agak dalam seribu jugak lah parents aku spend money untuk semua ni
aku cakap kat parents aku ' PERKARA BIASALAH TU ' . HEHE . konghaja betul aku kan :P
then ada lah sikit-sikit barang peribadi yang belum aku beli lagi macam pencuci muka dan bla-bla-bla
urmm dokumen-dokumen yang diperlukan untuk dilengkapi pun FULLY aku siapkan tadi
pergi sekolah kejap pagi tadi nak minta pengesahan tuan pengetua
alhamdulillah semua dah settle . sekarang just focus untuk packing dan benda-benda kecil yang belum aku beli lagi
inshaALLAH lusa aku gerak pergi utara
WELCOME TO BURLESQUE UTARA ! hihihi

ini baru sikit beb . HAHA

13 ribu orang sayang aku:

normala_ali said...

selamat Stdy... :)

allysponti said...

waahh!!!banyak nye barang..mcm nak pindah dudok sane selama-lama nye pulak.XD

Aliff Haikal said...

@normala_ali thanx :):)

Aliff Haikal said...

@allyspontinganjing eh nganjing eh . HIHI
alaaaa first time lah masuk asrama , so macam taktau nak bawak apa . bawak je ah semua yang ada kat rumah ni . HAHA :P

Biela said...

same lah kite , seram plak nak tunggu 23 ariblan nie ..

brg2 mcam nak pindah umah da .. hehe

btw , gud luck :)

Fatin Najwa said...

banyaknya!!barang aku pun xsmpai cmnie~kalah pempuan.nampak gayanya kau ni kawen sekali jer lah kat sana~wakakaka..XD

pujangga seorang sahabat said...

wa caya la sme lu,.,.haha

Anonymous said...

giler!!!!!!!!!
aku pon tak bwk bnyak tu.......

aku just bring:
1 big BAG
1 sedang2 beg......hak9
1 SCHOOL beg...
sepenuh baldi....
Tu jew.........!!!

Natasha MDG said...

dapat matrik mane?

Aliff Haikal said...

@Anonymoussedap hati kau je cakap aku gila . grr ~ kisah apa aku
it my life , your life kau punya pasal lah . tak guna duit kau kannn ? :)

Aliff Haikal said...

@Natasha MDG PERLIS . kenapa ? awak sama matrik ?

Natasha MDG said...

tak lah. ni akak la. hehe. dulu matrik penang.

Ayeen said...

aq nye barang pun banyak ouh..hahaha
btw good luck tau ! :)