THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, May 13, 2011

DETIK DEMI DETIK

ASSALAMMUALAIKUM

akhirnya blogspot telah kembali seperti sediakala
hambik kau semua orang sumpah seranah bila takboleh nak log in blog
rilex der ~! cer istighfar . HUHU now dah okay cer say ALHAMDULILLAH
lepas ni pulun ah reramai post blog kannn ?
haha

menghitung hari
detik demi detik
huh motif sangat menghitung bagai . HAHA
yeah it true okay
aku menghitung hari je ni nak pergi berambus dari johor. ayat kanmain eh
23 may dah nak dekat kan
minggu depan je
so dalam seminggu ni aku busy dengan preparation untuk matrikulasi
macam-macam perkara nak kena buat
isi borang , jumpa ketua kampung , jumpa tok kadi , beli barang keperluan
it all use what ? M O N E Y !
hoyeahhhhhh , no money no talk lah . HAHA
and you know what
kat sana nanti aku akan melalui kehidupan terkurung , menjadi budak skema
ohmaigodddd !
HAHA
selamat menempuh alam baru ye ALIFF HAIKAL
so segala dunia modern , glemer , enjoy kena tinggal kan jauh-jauh lah sebab kat sana nanti aku akan struggle study
fuyooooo , jangan main-main dengan saya tau . :P

lepas ni jarang lah aku update blog ni
arghhhhh !
takpe , focus on study dulu
mana tau tiba-tiba ayah aku cakap ' kau bawak lah notebook ayah ni pergi matriks '
HAHAHA
just wait that time bebeh !

kbai

3 ribu orang sayang aku:

Fatin Najwa said...

gudluck!..haha..best dpt merantau.aku still kat melaka~..XD

♥Syid♥ said...

waaa, GUD LUCK ! =))

maisarah said...

jumpa kat perlis. ;D

mye dpt matriks perlis tapi tak pergi. pergi uitm perlis. sebelah sebelah je. :)