THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, May 20, 2011

BYE-BYE AND SEE U AGAIN

  1. Bilik akan jadi kucar-kacir sebab adik-adik akan buat taman mainan
  2. Kucing aku mesti muram sebab tuan dia dah takde
  3. Parents tak bising lepas ni sebab takde orang online sampai pukul 3pagi
  4. Adik bongsu tidur dengan abang dia sorang je sebab tiga-tiga abang dia dah takde
  5. Akak dah tak payah bising-bising marah suruh buang sampah
  6. Milo takkan habis dalam seminggu
  7. Takde orang nak nyanyi hari-hari
  8. Takpayah nak berebut tengok bola dengan akademi fantasia lagi
  9. Adik-adik kena belajar buat milo sendiri lepas ni
  10. Akak takpayah bergaduh nak online lagi dah
  11. Rumah akan bergelap pukul 12 tengah malam sebab takde orang nak stay sampai 3pagi
  12. Ayah kena kunci semua pintu pagar
  13. Kucing nanti dah jarang kena mandi

cukup lah . banyak sangat dah air mata ni

11 ribu orang sayang aku:

Fatin Najwa said...

pasal kucing!..kite serupa..wuuuu..:'(..rasa nak bawak je yeow g matriks.

Aliff Haikal said...

@Fatin NajwaTAHU TAKPE , LEPAS NI TAK NAMPAK DAH MUKA MAK AYAH TIAP2 HARI . ;'(

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

dah nak abih cuti sem or sekolah..gitu laa...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

shafinaz sani said...

assalammualaikum ^_^

dapat matrik perlis ye?
jauhnyee.
pape pun good luck junior :)

Maya said...

hmmm.. goodluck wey ! takley jumpa mak ayah, meow2 and everything else dah lepas nieyhhh ='(

Aliff Haikal said...

@BLADE EDGEehh ? tak paham . HIHI

Aliff Haikal said...

@shafinaz saniHAHA jauh lah jugak . dah dapat sini . so pergi je la .
thanx sis :)

Aliff Haikal said...

@Mayatengs . hmmm tau takpe . tapi aku akan cuba hidup berdikari kat sana . HUHU

emilia farahin said...

gud luck kat sne nanty (:

dhilla nazli said...

alorh2... lek la.. study je... =)
chill n gud luck okey.. =)

Daus said...

Alolololo..sedihhhnya mendengarnyaa

:(