THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, February 16, 2011

suggestion is caring

hello hello !
rindu sama post aku tak ??

what?! tak rindu ??
pang ! HAHA
padan muka kan dah kena pang sekali . :P

first off all (FOA) aku nak ucapkan salam maulidur rasul kepada semua umat muslimin dan muslimat seluruh dunia kalau ada lah orang luar negara baca blog aku. HAHA !
then nak ucapkan tahniah kepada semua orang yang terlibat dalam ops VALENTINE seluruh malaysia
mari kita ganyang pemaksiat di luar sana
hehe :D

okay lah weh
aku nak straight to the point sebenarnya ni
aku ada terrrrfikir macam nak buat contest lahh
HAHA
asyik aku je join contest walau tak menang kann contest tuu
tapi ada lah satu GIVEAWAY aku menang :')
okayokay ! tapi aku takde idea lah nak buat contest apa
HAHA
soo dengan kuasa hikmat kau orang kankan
suggest kan lah apa apa contest kat aku yang aku boleh buat
mana lah tahu aku tibatiba terminat dekat suggestion korang tu
HAHA :P

that all lah bebeh !
;')

0 ribu orang sayang aku: