THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, February 6, 2011

BILA RESULT KELUAR ?

walaweyh !
panas panas panas !
mai cek nak habaq sat kat hangpa semua nah
toksah dok wat terkejut tergempaq ngat haih ! :P

okay kita guna bahasa melayu semula. hehe
kecoh sekarang kat mukabuku yang result spm keluar akhir bulan dua
ada yang cakap 24 februari 2011
so aku dengan excited nya nak bagi nervous budak budak ni siap buat EVENT kat mukabuku dengan tajuk 'MAYBE ambil result spm!'
hambik kau !
terverak terkencing budak budak nih tahu
hehe
actually aku dengar dengar khabar angin yang result spm keluar akhir bulan 2
ada yang cakap keluar awal bulan 3
aku taktahu nak percaya mana satu
kita tunggu kerajaan umumkan eh
kasi semua terkencing terverak kat depan tv . ;'P

lagi satu
kalau dapat result akhir bulan 2 atau awal bulan 3
rasa rasanya tak ada function kot sebab ambilan ke IPTA pun bulan 9
bafak lama sial !
aku punya semangat berkobar kobar ni nak masuk IPTA inshaALLAH
tapi macam tu lah gamaknya
kena kerja kat neraka parkson lah selama beberapa bulan ni --'
sabar !
chayok chayok ! ^^


13 ribu orang sayang aku:

ema said...

i like ayt kamo yg terverak terkencing 2..hahahhaha

Aliff Haikal said...

haha ema. . kalau ada button like tu mesti kamu like kan ;p
hehe thanx :)

Sheira said...

x nak kuar bulan 2..
kuar lah bulan 3 atau tak payah kuar langsung pun x pe..
hu..hu.

Ratu Sulaman said...

wa~~~ tanak awal2... doa x ckup lg ni... btw, gud luck to both of us

aNnE said...

oh tidakkkkkkkkk..haha

Iryns awyn aka ryn said...

gud luck ya, ;)

Aliff Haikal said...

cuakk kan ! ;0

dengar cerita lagi! 14/2/2011

bobiedanbad said...

gud luck..for SPM students

NrAnyss Syaffwah said...

haha. hye! kalau tak keluar result pon best jugak an? i wished.. neway, gud luck to both me and you. pray hard~ hehe :)

Aliff Haikal said...

bobie : THANX A LOT ! :):)

anyss: amboiii. kalau tak keluar sia-sia lah belajar :P:P:P
okay. amin :')

nurul izzah sazali said...

awat awal..?? masuk ipta bulan 6 kan.. bulan 9 untuk ijazah pertama

Aliff Haikal said...

izzah. masuk bulan 9

ila said...

u all tggu result.?

wish luck ea.

skrg nie tawakal je.