THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, August 11, 2012

INI CIK TETRA .

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

semakin hari , semakin aku lupa tentang tanggungjawab aku . Janji aku . dan yang pasti , aku perlu memenuhi janji tersebut . Cukup lah kata-kata orang ' Orang melayu mudah lupa ' . seriously i'm not 

Dup Dap Dup Dap Dup Dap

Hari ini mari kita perkenalkan seorang belogger cek mek molek yang mempunyai nama panggilan yang pelik . Eh pelik ? tak tak , which means Unik . Okay unik much better kot . hehe

Beliau ni , merupakan bekas graduan Diploma kat UiTM segamat . Kalau pernah kenal Ibah Latiff , Alia Rahmat maka di sini nak bagitau yang mereka ni adalah super awesome gang actually . HAHA memandai aku je kan menambah . Dorang ni satu Unibersiti . So that's why bila masuk belog Cik Ibah akan nampak Cik tetra dan bila masuk belog Cik Tetra akan nampak Cik Ibah . so dimanakah permainan nya ini ? *pening

Nama sebenar Nur Wahidah Aufa tapi di mana kah pangkal pucuk dicita ulam mendatang kot mai nama Cik tetra ni ? HAHA tudiaaa soalan . 

Cik Tetra ni dah standard kakak bagi aku . Hari tu ada jumpa masa kat majlis perkahwinan abang kepada Cik Ibah , Cik Ibah yang perkenalkan . Okay taknak cakap tapi perlu jugak , masa tu rasa macam oh cik tetra , tinggi sungguh beliau . kalah diri aku yang super kecik comel molek ni . haha -.- masa tu rasanya Cik tetra lah yang memulakan perbualan , sungguh rasa janggal dan malu . Tapi skill control macho tu tetap ada , so takde nampak sangat parkinson masa tu . Mohon Cik tetra tak perasan . HAHA . Sungguh Cik tetra ni peramah 

Cakap pasal blog , kenal dengan Cik Tetra pun melalui laman blogger.com ni jugak . Diperkenalkan oleh Deria Rasa Ceria , bertambah kenalan masa tu tapi tak rapat lagi cuma hye hye bye bye . Tapi lepas dah bersua muka , rasanya macam rapat sikit dengan Cik Tetra ni disamping rapat dengan Cik ibah serta Cik Alia . HAHA kan dah cakap dorang ni super awesome gang .

Kak Ibah , Kak Waeda (cik tetra) *sori kopipes gambar :p

Korang tercari-cari di manakah blog Cik tetra ? HOHOHOHO 

INI BLOG CIK TETRA ( cepat masuk )

dan semestinya lah kena promote twitter jugak . Mana tahu kot ada yang berkenan nak cuba isi form ke kan :p Korang boleh lah follow Cik Tetra di twitter dia NUR WAHIDAH AUFA


Sekian sahaja :3 Assalamualaikum

Like kalau suka :)

2 ribu orang sayang aku:

Noor Adibah said...

hamboii. CIK TETRA mmg super duper ohsem. dan die seorang sahabat yang paling hepi go lucky yang kak ibah kenal :D

wahh, haikal kenal kan semua ye? Alia semua ade ehh.. tengs haikal :') ehh kak ibah pulak yg terharu. hahaha

Cik Tetra said...

omo! thanksss 4 the entryyyy! terharu ni. *lap air mataa. hehe.

sorry baru dpt komen. akak baru on9 gune lappy ni. :))

nanti segala pertanyaaan akak jawab dlm satu entry ye.. btw thankkssss! :")