THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, August 14, 2012

PENEMUAN FASHION BARU

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang dah baca entry pasal INI belum ? So , korang ada keyakinan yang tinggi atau tidak untuk bershopping dalam web tersebut ? 

Tujuan hari ni punya entry , actually bukan nak promote Zalora , tapi nak Promote Melati's Closet . Boleh tak ? Haha Korang ni janganlah sebab kan satu laman web ni korang terus fobia , actually banyak lagi shopping online yang seriously korang boleh percaya . trust me :)

S: Apa tu melati's closet ? 
J: Online business yg diuruskan oleh dua rakan kongsi. Young and versatile menjadi tema pilihan :D easy online shopping! Dan yang pasti ini buka oversea business  ! :)

Actually ni adalah perniagaan kawan aku dari matrik . Tak sangka rupanya dia ni ada jual-jual online jugak . Baru tahu lepas keluar dari matrik dulu . Cissss berniaga taknak bagitau . hehe :p

S: Apa yang dijual di dalam melati's closet ni ?
J: Mereka menjual beberapa dress untuk kaum wanita . Wanita kan gila fashion ? hehe 

Mari kita lihat beberapa barangan yang dijual di dalam melati's closet ini yeeeee :)


Dress: Florencia Dress

Price: RM 34
Height: 80cm
Colours available: Pink,Mustard,orange,green

(Pink)

(Mustard)

( Orange )

( Green )



Dress: Scarlet Dress

Price: RM 35
Colours available: Rusty Red,Candy Pink,Teal

( Rusty Red )

( Candy Pink )

( Teal )

Dress: Orange Sunshine

Height: 78 cm
Price: RM 29
Size: Free Size





Dress: Ivory dress (HOT!)

Height: 83 cm
Colours: Light Sky Blue
Price: RM32
Size: Free size




DAN BANYAK LAGI DRESS YANG SUPERB AWESOME YANG BOLEH KORANG TENGOK DAN PILIH HANYA DI MELATI'S CLOSET ( CLICK SINI )

so apa macam ? Korang mesti rambang mata punya tengok beberapa dress yang aku tunjukkan ni dan semestinya korang akan rambang lagi bijik mata bila masuk dalam web bisnes tersebut . Dia ada bagitahu cara macam mana nak order,macam mana nak buat pembayaran,macam mana nak ajukan soalan dan yang pasti korang akan dilayan seperti raja ! :D 

Apa tunggu lagi ? Mari berfashion dengan pakaian dari Melati's Closet . Jangan lupa untuk masuk dalam blog tersebut ye jika ingin membuat sebarang tempahan atau pun sebarang pertanyaan :)

Klik like jika korang suka :D

11 ribu orang sayang aku:

Waniey Johari said...

Cantik2 la dress tu... ^_^

najihahfara said...

sooo comel lah..

Elie Lily said...

Eh, comel betul la. adik, belanja la kak elie! :p

Cik Tetra said...

omo! serius cantik gile. comel! akak mmg suke dress cenggini. hehe thanks kasi info! :)

Cik Tetra said...

omo! serius cantik gile. comel! akak mmg suke dress cenggini. hehe thanks kasi info! :)

Hans said...

setakat nih xpernah beli online lagi

Sally Yatiey said...

Cantik2 ;D

Anonymous said...

serius superb,n i like...thankz for this links!! :)

Cik Pensil said...

amboi hencek haikal sakan aih.

haha. ^_^

Aliff Haikal said...

@Waniey Johari so apa lagi ? kena lah beli . hehe

Aliff Haikal said...

@Cik Tetra yeyyy , sama-sama akak ;)