THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, August 13, 2012

THE SWEET PROPOSAL

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Godeh-godeh entry dari blog MeeSupergirl , serious terbaca entry pasal ni . 








video proposal Pasangan kekasih Trang dan Nam ni dah tersebar kat Youtube sejak dari 2011 lagi , tapi actually aku baru tengok hari ini and rasa terujaaaa gila nak bagitau korang yang still belum tengok video ni lagi . 

Sumpah cakap kau , aku tengok video ni aku senyum sorang-sorang . Lahai romantiknya kekasih dia . HAHA aku pun rasanya tak mampu kot nak buat macam ni , kiranya memang berani mati lah kalau buat macam ni . Antara nervous dengan tak je lah kot 

Mereka ni dah kenal selama 8 Tahun , bercinta sejak di UCLA college  ( L.A) dan kalau korang dengar lelaki tu cakap ' Do you remember our's first met ? '  . Lomentiknyewww orang vietnam nih :)

Bayangkan , tiba-tiba ada orang menari depan kau , bukan sorang dua , tapi dalam 200 orang . Tak ke kau  rasa macam ' Eh what the hello is happen right now ? '

Tak best layan gambar je kan ? Meh aku bagi video bagi korang rasa sendiri feel . Kalau sesiapa yang menangis tengok video ni , tolong bagitahu aku eh . Hehe 



Like lah sikit kalau korang suka :p


14 ribu orang sayang aku:

-meeSUPERGIRL- said...

ekal nanti buat dkat mee mcm neh taw. Janji? Janji? Janji? Kihkihkih! Yg part c laki lepaskan tgn pg menari skali tu wt mee mcm 'whoaaa' . Meleleh kot hngus!

Noor Adibah said...

ya allah, serius sweet saangaat! akk baru je tgk video ni haikal. akak rasa girlfriend die adalah wanita yg paling happy kat dunia ni time semua org menari depan die.

orang2 yg menari tu sporting gila. boyfriend die mmg romantik saangat. jeles mucch. haha :)

mirajiwa said...

singgah sini..
sweetkan. =)

Yanie Andierah said...

Boleh tolong yanie tak haikal ?

Ardini Izzati said...

Siryes sweet! Btw, becoming september degree kat UniSZA eh? Wahh sama! Tp dini diploma TESL. Course apa? Haha. Tak sangka :)

Alia Rahmat said...

Bafak dia punya sweet! Perghhhh! Gila rasa di hargai lah :DD

misse nadh said...

sweet *lap air mata*

Aliff Haikal said...

@-meeSUPERGIRL- haha mee , suruh pakwe mee lah buat nanti :p

betul tu , part dia join sekali tu trasa omaigodddd hahahaha . sweet gile kot

Aliff Haikal said...

@Noor Adibah kak ibah , nnt tunjuk la video ni kat abg din :D

Aliff Haikal said...

@mirajiwa thanks singgah :)

sangat sweet . hehe

Aliff Haikal said...

@Yanie Andierah Tolong apa ?

Aliff Haikal said...

@Ardini Izzati haha tahu dah , akak awak yang cakap :D . kos akaun .

Aliff Haikal said...

@Alia Rahmat kahkahkah lekas2 lah akak ada pakwe ! :p

Aliff Haikal said...

@misse nadh *lapkan air mata*