THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, October 21, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA


dah lama gila tak join contest-contest ni since aku dah mula jadi students balik
eventho masa sekolah dulu rajin jugak join , tapi situasi sekarang dengan dulu tak sama lah . HAHA
sekarang busy sikit dari sekolah dulu :P
tapi aku tertarik dengan contest hencek blog ini , entah lah , rasa tertarik :)
so let me sharing u my fake and honest smile . it is exclusive okay . HAHA :P


Ekspresi di wajah seseorang berpengaruh secara langsung terhadap pola komunikasi dan bentuk interaksi sosial. Kebiasaannya, seseorang yang peka terhadap situasi, pasti berjaya mengesan sama ada senyuman yang diberikan tulen atau palsu.

'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila kita cuba untuk senyum sedangkan diri kita sebenarnya di dalam kesedihan.........kekecewaan . '



pesanan: saya sedang struggle untuk pspm , doakan saya :)

11 ribu orang sayang aku:

Mra Mastura said...

gudluck contest n exam! XD

DanieL AdiE said...

Dear Aliff Haikal..

Thanx so much sebab sudi join dikala diri anda sedang sibuk..

Apreciate it..

All the best ya..

Aliff Haikal said...

@Mra Mastura thanx :) :)

Aliff Haikal said...

@DanieL AdiE sokay lah , HAHA , okay :)

Ayien said...

gud luck..=)pesaing nih...huhu

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

gud luck haikal~ :)

miss kinah said...

good luck :)

Aliff Haikal said...

@Ayien haha pesaing lah sangat , ramai lagi yang layak jadi pesaing :)

Aliff Haikal said...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥ terimakasihdaunkeladi :)

Aliff Haikal said...

@miss kinah terimakasihdaunkeladi :)

Arol Mubin said...

Amboih. Tueee diaaa, budak ohsem dah join contest! Hehe. Semoga berjaya, Aliff! :D