THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, October 4, 2011

KAMI TAK GEGAR KEDAH PON

ASSALAMUALAIKUM
sila jawab sebab saya sayang andaa semua :')

malas nak fikir pendahuluan yang bombastic , otak tak berfungsi sepenuhnya --,
yeahh hari ahad yang indah plus tak hujan
ada orang sudi ajak budak hingusan ni pergi kedah , * ekceli tak lah ber-hingus sangat* HAHA
yelah , aku ni dah lah budak baik , asal minggu outing lelaki je , aku pergi tempat dekat-dekat je
paling jauh pun aku pergi kat supermarket terkenal kat arau ni
hello , awak semua ingat kat perlis ni takde pavillion ke ?
ada okay , tapi nama dia bukan pavillion , cuma c-mart je .. ala ini lah pavi kitorang . HAHA --,
okay okay , back to the story
pagi-pagi lagi dah kena bangun , sebab kitorang nak naik keretapi so timing dia pukul 10pagi
agak mengantuk tapi atas faktor FIRST TIME , muka jadi berseri-seri ^^,
oh em jay , first time kot aku pergi alor star , serious ! * buat muka kesian cepat !*

ini lah rombongan-rombongan yang pergi kedah tu
ohhh kitorang mengamalkan konsep
' lagi ramai lagi besttttttt '
so ada siapa-siapa tak puas hati dengan konsep 1Malaysia 1Matrik ni ?
haha

nampak tak budak kecik kat tengah-tengah tu ?
sila ignore-kan beliau sebab beliau memang comelll --'
okayy , yang pergi-pergi ni semua muka stended abang-abang dowhhh
so aku yang muka stended budak-budak ni terpaksa buat muka dewasa sikit
gila annoy
tapi gila bombastic
' muka wa ganas , tapi dalam hati wa ada taman beb '
siapa nak jawab ? tetttttttttt-

yeahhh , train station glemer abad ni !
pagi-pagi siapa je yang ada weh ?
so dats why lah lengang je , tapi dalam setengah jam lepas tu baru ada orang yang beli tiket
ini lah antara salah-satu transport terpenting budak-budak arau selain dari taxi
so aku bersyukur sangat sebab akhirnya dapat jugak naik keretapi . HAHAHA

tengok tu , tengok tu
muka semua nak bajet comel je , tapi still tak dapat mengalahkan aku ! - annoy - HAHA
menunggu ketibaan keretapi sambil menjadi model-model railway
so siapa nak menggunakan khidmat model railway sambilan
contact kami ye . HAHA XD
yeah yeah yeah nampak tak nampak takkkkkk ! * eksaited *
semua eksaited kan , hua hua
aku lagi ah eksaited
motifffffffttttt
guess me yang mana satu ?

berat lah sangat bola number 8 ni . kihkihkih


okay masa menunggu untuk pulang ke matrix tersayang
so leypark dulu kat depan city plaza
yeah budak-budak kedah mesti tau kan city plaza

okay lah , pukul 5petang kitorang pun naik lah train pulang ke matrix
dalam train tu jumpa ramai kot foreigner
apa lagi , kitorang guna lah ilmu-ilmu muet yang kitorang belajar dalam matrix ni
hua hua hua , kesian foreign-foreign tu
siapa suruh jumpa kitorang .. tak gitu ? :P

menarik kan cerita aku ?
so tak gheti-gheti nak comment ? kihkihkih :P

okay byebye muahmuahmuah

9 ribu orang sayang aku:

---ridz--- said...

gagagagahhaha,, standert budak konon,,ahaahahah

DfyStrawbery said...

weih, untunglah kan, untung lah kan jalan jalan, huahua

azurin ramli said...

weyh,city plaza tue best tak? apa lagi ada kat kedah eh? err,aku nk sambung study sana nnti.


btw,da follow kau 969.lawa seyh no.ada hadiah tak? muhahaa

Aliff Haikal said...

@---ridz--- KAU JELES KAN . HAHA !

Aliff Haikal said...

@DfyStrawbery UNTUNG GILA WEHHH . haha

Aliff Haikal said...

@azurin ramli better than perlis for sure . :)
hadiah ? takde lahhh ~ i pon student yang kering-kontang juge HAHAHA

Yuzwan Alli Napiah said...

untung la dapat g cmart,,,opss silap pavilion kan~ hi~

Aliff Haikal said...

@Yuzwan Alli Napiah HAHAHA - UNTUNGLAH WEHH ,, KAT NEGERI LAIN TAKDE KOT ;P

khazinatul asrar said...

nnty p la jitra plak...dkt c2 da JITRA MALL..lg best..c-mart pown da gk tp x dk bsar cm c-mart arau...