THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, September 30, 2011

BUDAK HOT LAH SANGAT

ASSALAMUALAIKUM
tak jawab berdosa , kalau jawab sayangggg

kawan-kawan aku suka cakap aku ni budak hot
apa yang hot nye aku pun tak tahu lah der
takkan sebab kawan dalam facebook aku yang beribu nih dah cukup untuk aku memegang takhta budak hot ? OH EM KAY ( ops mak kau )
atau sebabkan aku mempunyai kenalan yang ramai kat kolej tuu ?
hello i'm talkative and peramah okay . HAHAHA !


baru tiga ribu something
ni pun facebook buat limit only 5k person can be our friends . so cruel --'
tapi pelik kot , yang active pun ratus je kot ops macam berpuluh je
serious someone yang add aku , jarang kot nak tegur aku atau dalam kata kejam TAK PERNAH
so aku rasa mostly yang suka add aku ni pun maybe orang yang suka meramaikan kawan to show theorang pun hot . KOT-lah HAHA
anyway terimas lah add saya wahai peng-add lelap -,-'
iloveyouall muahmuahmuah

takkan lah sebab status aku ramai yang like so aku dapat title hot
kan kan . HAHA
ala ramai lagi orang post status beratus yang like
untunglah budak yang macam tu dapat kawan muka buku aktif --'
lagipun aku rasa baru tahun ni status aku menjadi tempat-tempat button like aktif melakukan kerjanya . HAHA

penangan post yang muka aku macam bruno mars hari tu kot
errrr agak lah jugak tersebar kat kolej aku




atau
atau
atau
atau

sebab blog tersayang ini orang cakap aku hot ke ????
MUAHAHAHA ~

so macam mana , lepas dah baca entry bajet budak hot ni , anda rasa saya budak hot ?


euwww gewdik gilewwwwwwwwwwwwwwww * lari lajulaju*

9 ribu orang sayang aku:

Ash Kyouhei said...

hello hello hello, kebetulan je pun awak tu hottt :D haha

Aliff Haikal said...

@Ash Kyouhei kebetulan je kan . HAHA tak macam bdak ni , hotstuff ;)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

singgahh! nice belog! untunglah ramai peminat.. :)

Aliff Haikal said...

@♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ THANX :)
RAMAI KE ? TAK LAH ~

Ash Kyouhei said...

ehh -.- apa bezanya hot ngan hotstuff -.-' ramai gaks kawan aku kata aku mcm tuw-.- tpii, aku x paham . haha

Aliff Haikal said...

@Ash Kyouhei maksud yang sama lah , hot=hotstuff=glemer . HAHA

Ash Kyouhei said...

owhh, haha :) btw, kita x dek lah glamer mana pon sampai gambar aku kena curi -.- dia buat DP dia, belagak giler >.<

Hizami Rahim said...

haha. hot lettewww...

kieraedora said...

memang hot .ramai peminat . hahahah .. kan muka macam bruno mars .. hahhahhaha .. chill dude :D