THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, April 7, 2012

EXAM KE ? eh TAKLAH PEPERIKSAAN

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

setiap yang hidup , pasti akan mati
setiap pertemuan , pasti akan ada perpisahan

menghitung detik demi detik , menanti hari yang bakal tiba . walau dilengahkan,walau dilupakan,walau dinafikan , hari tersebut pasti akan datang walau bagaimana cara sekalipun . sebagai manusia hanya perlu pasrah dan redha dengan ketentuan Illahi . betul kan :)

baru je 23/5/2011 aku jejakkan kaki ke perlis , tak sangka 26/4/2011 dah nak kembali pulang ke johor . rasanya baru semalam je ' hye ' kat roomate , sekarang dah nak 'bye' kat roomate . memang betul , tanpa dikira semakin laju berputar masa sehingga kita tidak sedar esok akan datang dan semalam akan pergi . banyak sangat kenangan terindah kat perlis ni , kalau lah semua kenangan tu boleh disimpan dalam kotak besar , dah lama dah aku simpan . hehe tapi apa-apa pun gambar ada , so bila balik johor nanti nak frame semua gambar kat matriks ni lah . setiap pagi boleh tersenyum ^.^

di kesempatan ini , aku nak minta beribu kemaafan kat reader[s],stalker[s],anonymous yang baca blog ni,mana lah tahu ada entry-entry aku menyinggu perasaan . sungguh tak sengaja T.T di samping tu , nak minta korang semua doakan kejayaan aku , doakan aku berjaya dalam peperiksaan dan hidup ye :) btw , mungkin tak update blog untuk dua minggu akan datang . harap maaf .



boleh lega sikit sebab first day exam english , tapi agak taff jugak the next paper . math . insyaAllah aku buat yang terbaik ! :)

exam tak berhenti start 23 haribulan . ya Allah berilah kekuatan kepada diriku



paper akaun hari rabu , 3 jam tu . memang panas lah bontot atas kerusi . semoga Allah permudahkan urusan . amin :)


peperiksaan tamat dan perjalanan di matrik berakhir :")


sungguh

hari-hari yang akan mendatang sangat tough bagi aku , dan saat ini tiada siapa dapat tolong aku kecual diri aku sendiri dan Allah . Allah ada bersama kita setiap masa insyaAllah . lepas dah habis matrik ni insyaAllah bulan 9 sambung degree . cepat betul masa berputar . hikhikhik apa-apa pun , segala apa yang kita rancang Dia tentukan .

pesanan : 24/4/2012 keputusan kemasukan matrikulasi sesi 2012/2013 akan diumumkan.boleh google lah laman kemasukan ke matrikulasi ye adik-adik

like lah kalau suka :)

13 ribu orang sayang aku:

Ahmad Haziq Azlan said...

pspm 2 ni sangat penting. ekal mesti boleh dapat 4 rata punya. apa apa pun selamat maju jaya. pilih lah universiti terbaik nanti

miss secret said...

26/4/ '2012' la awk ..bkn 2011..

fatinmyra Sweet :) said...

WELL, good luck in your exams..
ok ?
DO THE BEST, LET ALLAH DO THE REST :)
agogo !

cik CT said...

good luck..rindu plak kt kmns

Cik Pensil said...

waahhh! semoga berjaya Hencek Haikal :D

nak sambung degree dah ke?

Aliff Haikal said...

@Ahmad Haziq Azlan yaAllah insyaAllah 4 rata :) yey thanks :)

Aliff Haikal said...

@miss secret ya ampun salah type . haha malasnya nak edit balik :p

Aliff Haikal said...

@fatinmyra Sweet :)yeyyyy ! thanks agogoo ! ahha

Aliff Haikal said...

@cik CT pergi lah kmns tu :p

Aliff Haikal said...

thanks ye Cik Pensil :) yurp insyaALlah bulan 9 sambung degree 4tahun . whoaaaa lamanya !

Maya said...

Good luck Haikal ! He-3

Arol Mubin said...

Seronoknya dah nak habis matrik! Bulan 9 dah sambung degree. Jelesss! Apa pun, semoga berjaya okay! :)

P/S : Ada typo. 26/4/2011?

mira said...

dpt sini :) course acc..hehe