THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, April 17, 2012

3 JANJI ( PROMISES )


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

di hening hari , kipas bergerak pantas , angin meniup-niup , tangan geligat menaip entry , kedengaran suara orang sedang bermain pin-pong di luar dan baru aku sedar yang aku menaip di sebalik pintu , oh ini lah cara kami ingin mendapatkan line stremyx dengan lajunya seperti kuda yang sedang berlumba . HAHA

maaf dan maaf

blog agak lama tak ber-update , entry yang latest pasal sedih sedan , kesian siapa yang masuk blog bila tekan out pakat nangis ramai-ramai . oh kesiannya hampaa semuaaa :p bukan malas nak update mahupun lazy , cuma busy . yeahh busy dengan final exam yang sedang berjalan walaupun final exam sebenarnya tiada kaki untuk berjalan ye dak ? HAHA gelak sikit

idea memang banyak tapi nak ekspresikan tu yang payah , faham dak ?

mana tak payah nya , aset berharga telah tidak boleh berfungsi . umpama mayat hidup di dalam locker T,T sedih tidak kepalang bila tengok keadaan jenazah tu dalam locker . rasa macam nak hantar balik rumah je suruh mak dan ayah perbaiki , tapi sedarlah wahai aliff haikal bahawa masa anda tidak lah lama mana untuk pulang ke rumah . dua minggu lagi weeei :) so balik rumah je terus hantar jenazah tu untuk di baiki . phewit :3 direct to the point laptop aku rosak . dah jangan banyak tanya :p

' woi mana tiga janji kau ?? cerita ni aku taknak dengar punn ! '

' sabar - sabar - sabar - sabar hew hew hew '

dengan lafaz bismillah hiroh ma niro him maka janji yang aku nak cakap ni ialah.............

1) NAK BLOG-WALKING BEBANYAK BLOG DI MALAYSIA INI . NAK BACA ENTRY MEREKA DAN MELETAKKAN KOMEN DI COMMENT FORM

2) NAK FOLLOW BLOG-BLOG YANG MENARIK UNTUK DI FOLLOW

3) NAK FOLLOW BANYAK-BANYAK TWITTER-ian KAT MALAYSIA NI

4) NAK BUAT SATU SEGMEN DALAM MASA TERDEKAT NI ( eh kata tiga ? eh suka hati lah :p)

yeay dan insyaAllah aku akan tunaikan semua janji ( 3 janji yang teratas ) ni bilamana aku dah mula menetap kat rumah sambil menyumbangkan empat puluh peratus tahik mata dan akan berusaha untuk menghabiskan beras di rumah . HAHA kejinya perangai :p

by the way , sangat mengalukan kalau korang tinggalkan link-link blog korang untuk di blog walking oleh aku . secara tak langsung kalau aku berminat aku akan follow ! peluang keemasan kan ? hehe gurau je .

ada ke orang nak join segmen ala-ala contest aku nanti ek ? *.*

have nice day reading and moh lah like =>

37 ribu orang sayang aku:

DRceria said...

Ok, janji pasti ditepati.... =D

AISYAH AQILA said...

janji mesti buat ! jangan cakap saja oke . btw , as blogger . saya sokong :D jemput singgah/follow aisyahaqila.blogspot.com atau cartahati143.blogspot.com

Mra Mastura said...

haha belajarrrrrrrr yeee. goodluck!

Cik Pensil said...

Wah2 ada orang nak buat segmenlahh. segmen apa?

-hadiah mesti gempak tau!

-mesti bagi saya yang menang tau!

eh, bukan hari ni ke mula exam? sempat g update nohh :D Ok, faham minat menghalang segala-galanya. haha :p

buat elok2, kalau tak ingat lupa apa2 ka masa exam kol cik pensil ya? :D

shiema sufian said...

inshaAllah, dan apabila berjanji mesti ditunaikan (:

drzira said...

waah gud luck gud luck haha

NIZAM said...

pengaruh drama betul la anda ni. HAHAHA. ni mesti tiap2 minggu tgk liyana jasmay berlakon kan. :))

Sheila Eiman said...

salam...
akan menunggu segmen dari blog anda!!
cepat-2 tau buat segmen...

... Wafa Awla ... said...

wafa ucapkan takziah kepada pemergian laptop hencik Aaron, semoha redha dengan dugaan ya.Kalau nak jenazah hidup balik, cik Kiah kata suruh kucing Hitam kencing atas jenazah laptop tu ...*keji sungguh ! kuikuikui

Anonymous said...

Can't say enough about this website – its alot better than mine.

Aliff Haikal said...

@DRceria ehh mestilahh :) manusia berpegang pada janji :)

Aliff Haikal said...

@AISYAH AQILA thanks andd yeah i'll do it :) keep supporting me yaaa ;"D

Aliff Haikal said...

@Mra Mastura haha belajarr laaa :p

Aliff Haikal said...

@Cik Pensil cik pensil kena join walau apa-apa pun terjadi okay ! haha segmen tu idea dah ade , cuma masa je taktau bila nak publish , mesti gempakkkk punya :)

ehhh kenapa cik pensil tak angkat call tadi ? hampir nak hentak kepala atas meja susah sangat math :"(

Aliff Haikal said...

@shiema sufian baik lah shiema :)

Aliff Haikal said...

@drzira wahh thanks thanks ahaha

Aliff Haikal said...

@NIZAM tak ahh weii aku layan iklan je . saje nak buat tajuk 3janji :p

Aliff Haikal said...

@Sheila Eiman baikkk lah sheila :)

Aliff Haikal said...

@... Wafa Awla ... oh thanks bg tips sebab kat rumah memang banyak kucing hitam :p lepas ni boleh lah berbloggin dengan panatassssss

-SUPERGIRL- said...

jangan munkir janji ye . muahaha . hihi . segmen nt jgn lupe jemput . tlh sdiakan hadiah yg kebabom ! haha

shakira said...

Kalau ada buat contest jangan lupa ajak .nak joinnn .heheeee ..okbyeee

Nurrul Hazieqah ツ said...

kita tunggu nie ! Janji harus dikotakan.. :)

Feendi said...
This comment has been removed by the author.
Feendi said...

3 janji mesti ditepati :) haha

Hanamiko Sakura said...

4 janji mesti tunaikan... hahaha.. 4 ke 3 ni .. adeh.. btw, i follow u.. hehehehe, first time terjah sini yo.. hahaha

Aliff Haikal said...

@-SUPERGIRL- hahaha beyehh ! :)

Aliff Haikal said...

@shakira baik ! :)

Aliff Haikal said...

@Feendi haha mesti :)

Aliff Haikal said...

@Hanamiko Sakura 4 tapi saje tulis 3 . haha ehh thankss . nak terjah balik !

CiK FizA said...

nak buat segmen? hee. nak join ! nak join ! nnt jemput ek :DD

btw, gud luck ya alif haikal ^___*

Arol Mubin said...

Syoknyaaa budak matrik dah nak habis! Takpe, tahun depan aku cuti 8 bulan. Hahaha! Insyallah, kalau aku free aku akan join! :)

Abg Alep, nie link blog itew.
http://arolpunyeblog.blogspot.com
Blog itew buruk jewww, sudilah pollow eh. Hihihi! ;D

ieda said...

entahhh
akk dah lama x berjanji dgn org sbb takut x tepati .. kena tahu kelemahan diri ;')

Aliff Haikal said...

@CiK FizA thanksss ^.^

Aliff Haikal said...

@Arol Mubin gilaa ah lama kot cuti . kemain ! haha >,< ahh takde , kau kena join jugak ! takde takde . haha

ei , itew dah lama pollow awucks . awucks je tawk pawsan kowttttttt
haha

Aliff Haikal said...

@ieda takpe akak , insyaAllah janji ni akan ditepati :')

hamzah ian said...

ohyeah... gud luck dgn segmen yg dibuat!!!

Anonymous said...

Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.

Any way I will be subscribing to your feeds and
even I achievement you access consistently quickly.
Feel free to surf my homepage : Hodinky