THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, June 2, 2011

TAK SEMUA BENDA SENANG

ASSALAMMUALAIKUM

tak semua benda yang kita belajar kita akan ingat sepenuhnya
HAHA
actually aku nak story sikit meh
hari ni seriously hari paling tensyen bagi aku
sob sob ;'(
subjek mathematic akaun kat sini sumpah bukan macam subjek math kat sekolah
standard additional mathematic tau
bayangkan lah subjek tu pun aku terkontang kanting masa form5
lagi lah sekarang ni
masa first masuk subjek ni okay lah sebab belajar asas je
tapi bila dah mula masuk lebih mendalam
subhanaALLAH memang terkontang kanting
aku sakit kepala kod dalam bilik kuliah tu bila lect ajar
aku macam takboleh nak go on
tapi bila aku fikir-fikirkan , aku BOLEH !
even masa tu macam nak menangis pun ada
aku kuatkan semangat jugak
aku fikirkan mak ayah aku kat rumah tu
semangat aku start membara ! HAHA
sekarang aku dah okay sebab kawan-kawan aku kat sini semua bagi support kat aku
untung aku ada kawan macam ginie ;')

aku takkan berputus asa !
gambbatte ALEP !
doakan aku berjaya keyh kawan-kawan

P/S: hari kedua online di CC matriks :'P

2 ribu orang sayang aku:

kiddo said...

caiyok2 !!!! kunci sukses kepada math adalah formula...simplify kaedah memahami formula and ting ! you got it bro ! (ayat cikgu..improvise sket..wahaha)

Yuslizar said...

perlu byk wat latihan~~
dont give up ok..:)