THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, June 18, 2011

IT'S A VERY WONDERFUL EXPERIENCE AS A MATRICULATION STUDENT

AKU ADA KAT SITUUUUU ~
ASSALAMMUALAIKUM .

wahhh tak sangka dah 4 minggu aku bermastautin kat perlis
tak sampai pun sebulan aku dah boleh biasakan diri kat sini
give a clap to me . HAHA :P

no play-play anymore now
kerja sentiasa menanti diri ku dan takkan pernah berhenti memburu
HAHA
actually aku kan budak perakaunan
so subjek teras ialah PERAKAUNAN,PENGURUSAN PERNIAGAAN,EKONOMI dan MATHEMATIC
tapi aku rasa kann so far subjek paling senang nak score ialah P.P
HAHA
dia stended macam perdagangan tapi yang ni lebih santai sikit belajar nya
the hard and tough subject is PERAKAUNAN and MATHEMATIC
oh mai GOD . VERY VERY need to double pay attention and do more practice
HAHA
so that why it name MATRICULATION PROGRAM :D

tapi korang tengok aku
mengeluh macam mana pun , aku tetap online facebook
HAHAHA !
memang tak dapat pisahkan lah aku dengan facebook :P
semalam kann
baru habis sesi mengundi untuk JAWATANKUASA PERWAKILAN PELAJAR(JPP) sesi 11/12
nak tahu tak , seronok kot tengok poster-poster bertempek sana sini
dengan macam-macam janji yang manis ditaburkan untuk meraih undi
so sweet ! haha
tapi kalau dah jadi JPP and then tak tunai kan janji manis tuuu
memang kena cabai lah mulut sekoq sekoq satni .
actually tak sabaq nak tunggu janji hat yang nak letak wi-fi setiap blok :P
tak perlu lah cheq susah payah mai cafe ke pustakaan ke nak online kannn
HAHA !

okay lah guys
bye

1 ribu orang sayang aku:

shida sajee.. said...

Wah :D .. xsaba nk jd budak lepasan SPM . tinggal bape bulan je lagi . Nak masuk IPG ^_^