THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, June 27, 2011

SAYA BERSYUKUR SANGAT

yeay !
cuti raya digabungkan dengan cuti semester
HAHA
senangnya dalam hati , dapat balik dua mingguuuu :p
actually sebelum cuti dua minggu tu , aku kena hadapi mid year exam
so sekarang cuma tinggal sebulan untuk aku struggle cover bab-bab yang aku tak faham
tahu tak kat sini study memang kena gempak habis laaa
kadang-kadang tu kan aku jeles bila kawan roomate aku bersengkang mata belajar
sedangkan aku bertahi mata atas katil
tapi nak buat macam mana , bukan jenis aku bersengkang mata tengah-tengah malam
then esok pagi menguap dalam kuliah
jenis aku bila aku ada mood nak study , aku study lah . HAHA
woooo bahaya tu memang bahaya
tapi like i said , NAK BUAT MACAM MANA .
so sesiapa yang seangkatan macam aku sila angkat tangan macam ni . \(^_^)/

baiklah kawan-kawan
keadaan aku kat sini mungkin lebih baik dari aku kat sana
kalau kat sana , solat aku memang tak terjaga . yes i'm admit it !
tapi kat sini aku bersyukur sangat sebab dapat roomate yang dari sekolah agama
plus masjid berdekatan dengan blok tempat tinggal aku
so dari situ solat aku terjaga , plus ada bacaan yassin setiap malam jumaat
aku rasa bersyukur sangat dapat kat sini
akhirat dijaga plus duniawi pun dijaga ..
eh eh ! aku taknak fikir couple anymore kat sini ! HAHA . plisss la . no couple no love :):)

3 ribu orang sayang aku:

mrizal said...

sama la kite.....
dpat balik lama sikit....

ct_syuhaidah said...

alaa..jelesny..raya cuti dua mggu..kmi smggu jeee

Ema Razali said...

suka la tu dpt cuti. hehe