THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, October 26, 2012

CHARGE HANDPHONE WALAU DALAM HUTAN

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pernah tak korang secara tidak sengaja melalui jalan yang tersangat pelik bagi korang atau dalam bahasa mudahnya sesat yang membuatkan korang jadi tak tentu arah ? Tiba-tiba pulak nak dijadikan cerita , handphone yang korang bawak tu pulak boleh kehabisan battery . Mungkin dalam kereta korang boleh lah nak charge phone, tapi kalau time tu korang jalan kaki , Naik motor atau tengah berpiknik , macam mana nak buat ni ? Phone mati pulak tu . Taktahu nak contact siapa kan ? 

Nak tahu jalan penyelesaian nya ? 

[64% OFF] RM145 for 20,000 mAh Universal Dual-Port Power Bank worth RM399 from Labelle Infinity Shop – Charges Everything! 

Binatang apakah yang aku merepek ni ? 








Sila baca dengan penuh teliti ye kawan-kawan

Highlights(Kepentingan):
  • High capacity 20,000mAh charges iPhone 4S up to 4 times per cycle
  • 8 connector heads compatible with Apple products, Samsung, Nokia, HTC, digital camera, game consoles, and more! (ini function dia ! :"))
  • Dual-port feature charges 2 devices simultaneously
  • Compact and lightweight for convenient travelling
  • Colors: Black / White

Specifications(ciri-ciri):
  • Dimensions: 136 (L) x 73 (W) x 23mm (H)
  • Weight: 328g
  • Capacity: 20000mAh
  • Compatibility: iPhone, iPad, Samsung, Nokia, HTC, PSP, digital cameras, and more
  • Dual-port charging
  • Interface: USB
  • Battery type: Li-polymer battery
  • Input: DC 5V/1000mA
  • Output 1: DC 5V/1A
  • Output 2: DC 5V/2A
  • Power efficiency: 80%
  • Storage temperature: -20 – 50°C
  • LED indicator shows charging status
Conditions (syarat): 
  • Fill in delivery information by 28 October 2012
  • Unlimited purchase & redemption per person
  • Delivery will take 21 working days from 28 October 2012
  • Please write your PREFERRED COLOR in the REMARKS section.
  • How to redeem this deal:
    • 1) Buy this voucher
    • 2) Fill in your delivery details and write your preferred COLOR in the remarks section
    • 3) Wait for your product to arrive
    • 4) Enjoy!


LANGKAH-LANGKAH NAK BELI BENDA NI(untuk memudahkan korang)

Langkah Pertama 

Click pada [ Tekan Sini ]

Langkah Kedua 


Korang scroll sampai page bawah sekali then Tekan pada ''BUY!''  seperti dalam gambar di atas

Langkah Ketiga 


Bagi memudahkan korang , Log In guna akaun facebook korang yang sedia ada dan kemudian




Akan jadi macam ni kan ?

Langkah Keempat 



Korang tekan back  then ulang seperti langkah yang kedua  . hehe 

Langkah Kelima 




Lengkapkan korang punya order dan tekan proceed 

Langkah Keenam 

Korang boleh buat lah apa yang dia suruh korang buat lepas dah proceed tu . 


SELESAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!! Yey ! 


No more lugging around a dozen different cables and adapters when you travel! Consolidate all your chargers with this Universal Power Bank! Charge from iPhones, iPods, Samsungs, Nokias, HTCs, even digital cameras and game consoles! Eight different connector heads are provided; all of which are compatible with the power bank - so you can now travel light!
Featuring a lithium-polymer battery, this handy power bank weighs only 329grams and sports TWO ports - so you can charge not one; but two devices simultaneously! Talk about efficiency!
So what you waiting for ? GRAB it now before 23:59 on 28/10/2012

Produk ini membantu anda ? Like sikit :)


11 ribu orang sayang aku:

Elie Lily said...

saya juga sudah memiliki bendalah ini! :D

atika said...

bape harga dia aliff??

-meeSUPERGIRL- said...

wahhhh .. semua jenis fon pon boleh cucuk guna bnde alah neh .. beli jgn tak beli..

Miss Xyz said...

ceh, lepas ni dalam tandas pun boleh charge hp XD

Hakimy Zamri said...

THANKS SHARING ;D

hafiz hafizol said...

advertorial kn nie ??? perghh .. nanti dpt duit advert blnje ok

boni kacak said...

owh..aku pernah tgk benda ni baru2 ni..memang sangat2 membantu

Asyiqin Saharudin said...

Fon titew pun leh la..

Asyiqin Saharudin said...

Fon titew pun leh la..

P#eoniX said...

wah!!!dah jadik salesman henphone plak...hakhakhak...teruskan usaha anda...neh mesti slalu ge hutan neh???hutan mane cube cer sket??hehehe...

-ytazzi- said...

todeaaaa aehhhh !!!!