THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, October 16, 2012

PENGAKUAN BERANI

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Secret Word For You 


You were there to light my day

You were there to guide me through

From my days down and on

I'll never stop thinking of you


How can i forget all that?

When you're the one who make me smile

You'll always be a part of me

How i wish you were still mine


Never will forget the day

How we've met and came this far

We all know we got this feeling

But somehow it has to end up here


I know it's me who said goodbye

And that's the hardest thing to do

Cause you mean so much to me

And guide the truth from me to you


For all the things i've done and said

For all the hurt that i've caused you

I hope you will forgive me baby

Cause that wasn't what i meant to do


Ingat lagi tak masa first day kita kenal ? Awak tanya saya punya result untuk mid-exam . Saya tak kenal awak , tapi awak buat macam dah kenal saya lama sangat . Mula-mula saya malas nak layan , tapi sebabkan saya teruja nak tahu siapa awak disebalik Miss Secret tu , saya pun habiskan masa dengan awak je . Last-last kita pun rapat . Awak bagi saya coklat masa birthday saya , sedap sangat dapat coklat free . Hehe 

Sorry , saya banyak buat awak terluka . Jadi,saya taknak lah asyik lukakan hati awak je dengan sikap saya ni. Saya undurkan diri dari awak . Saya nak belajar untuk jadi lebih matang . Hati orang, kita tak tahu bila dia happy , bila dia sakit , bila dia kecewa and bila dia terguris . Saya nampak luaran je , tapi tak mampu nampak dalaman . Maafkan saya ye awak :")





Like lah kalau suka entry ni :)



27 ribu orang sayang aku:

Cik Tetra said...

alaaa asal mcm sedih je ni haikal. sabar ye.

hafiz hafizol said...

Apa jiwang2 nie. adoi lawak laa. =p

Anonymous said...

For most up-to-date information you have to visit world
wide web and on world-wide-web I found this website as a finest site for newest updates.
Feel free to surf my page - needrapidcash reviews

Myra Jay said...

Berundur diri ada kalanya yang terbaik..
takpela at least tiada pihak terluka lagi ;D

boni kacak said...

bro... ni betul2 kisah bro ke?? aku harap ko kuatkan semangat ye...dan, aku doakan yang terbaik untuk ko ye...

Cik PensiL said...

alamakk .. hencek haikal ni sedih , keciwa ke ?

tabahkan hati , kuatkan semangat ..

ada banyak masa lagi hencek haikal , belajarlah jadi matang . eh ? ahaha .

ta mau sedih2 , kawan ada :)

Cik PensiL said...

alamakk .. hencek haikal ni sedih , keciwa ke ?

tabahkan hati , kuatkan semangat ..

ada banyak masa lagi hencek haikal , belajarlah jadi matang . eh ? ahaha .

ta mau sedih2 , kawan ada :)

Elvy Nellysha said...

cewah . awat ni ? :p

Elvy Nellysha said...

cewah . awat ni ? :p

Ammelia Yusoff said...

suka lagu tu

cikmisi leen said...

ahahaaa .. hamboihh ! berjiwang molep hencek haikal.. kah3 ~ sbor je neh :)

Cik Ain said...

eh eh eh lagu tu lagu tu mcm penah dengaq ar haha awwwww...

Ana Farhana said...

hamboi hamboiii..

AHMAD AFIQ said...

jiwang nyer. kena kental laki

Anonymous said...

fter study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

Aliff Haikal said...

@Cik Tetra Kay . Demi akak . Haikal bersabar . Cewahhhh :p

Aliff Haikal said...

@hafiz hafizol HAHAHAH macam tak pernah berjiwang ! ;p

Aliff Haikal said...

@Myra Jay takde yang terluka lagi . Betul tu kak MJ :)

Aliff Haikal said...

@boni kacak waa boni kacak . Terima kasih ! :")

Aliff Haikal said...

@Cik PensiL alamak . hehehe sorry ter sedih pulak depan cik pensil yang periang ni >.<

Aliff Haikal said...

@Elvy Nellysha haha sedih lah :p

Aliff Haikal said...

@Ammelia Yusoff saya pun :)

Aliff Haikal said...

@cikmisi leen sabor jelah ye cik misi ! :p

Aliff Haikal said...

@Cik Ain hahahahhaha tu dah pernah dengar lah tu :)

Aliff Haikal said...

@Ana Farhana hamboi hamboi

Aliff Haikal said...

@AHMAD AFIQ hahahahhaha

-meeSUPERGIRL- said...

sy tahu entri ini khas utk sy . thanks awak ;) wakakakakakkakakaka !!!!