THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, October 15, 2012

APA CERITA #NESTLE100 ANDA ?

What's your #Nestle100 story about ?

Hai semua . Mesti korang semua ada macam-macam cerita kan nak dikongsikan tentang kehidupan korang dengan produk #Nestle100 ni . Tak kisahlah kisah korang dengan Milo ke , Coffe-mate ke, Kit-Kat ke, Maggi ke , Apa-apa lah yang berkaitan dengan produk ni , mesti ada kan ? Kan ? Kan ? ^^

Tapi , macam mana nak cerita ? Kat mana ? Hmmmmmmmmmmmmmm *berfikir*

Tingggg ! *keluar mentol kat kepala*

Ini cerita saya :)

Jadi , apa yang perlu korang buat adalah senang je *senyum* 

Ikut beberapa steps kat bawah ni . Senang dan kacang je . Boleh menang hadiah tau . Jangan lepaskan peluang ni .



Step 1: Korang semua kena pergi kat link ni dulu http://my.churpchurp.com/hencekHAIKAL/share/NestleFinal

Step 2: Isi dulu form yang dia bagi tu . [ e.g First name,Last name,Birthday date]

Step 3: Isi pula ''Select a brand for your story'' dan ''Select your memorable decade''

Step 4: Korang boleh pilih nak menceritakan cerita korang melalui ''penulisan'' , ''gambar'' , ''video'' mahupun ''twitter'' !

Step 5: Mulakan bercerita tentang kisah korang dan ''Submit'' lah cerita tu :)

Step 6: Lepas dah sumbit , Isi beberapa detail peribadi yang dia mintak nanti .




Enam step ni kalau korang ikut , InsyaAllah ada rezeki, ada lah hadiah menanti . HIHI

Selamat bercerita ! :)

Terima kasih sudi baca . Like sikit :p

0 ribu orang sayang aku: