THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, September 19, 2011

TAK SANGKA KMP GLAMS


ASSALAMUALAIKUM
kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang
Ohhh Emmm Jayyyy ! :D
ohh sumpah MARIA-ELENA
haha
FYI FYI FYI anddd FOR YOU ALL INFORMATION
hari tu kan kolej aku jadi tumpuan ramaiiii
you all jangan jeles plisss ! * ohhh gediknya , annoy -.-' *

hari ahad yang lepas ( 18.9.2011 ) konvoi 1 Malaysia datang kat kolej aku
dengan beratus-ratus superbike yang besau-besau datang kat kolej aku
membuatkan jalan utama kolej aku menjadi tumpuan ramai
ohhhh kau rasa tak apa yang aku rasa ? * rasa annoy * HAHA
lepas tu kan lepas tu kan . cuba teka artis artis glams mana yang sudi datang kat perlis indera berkayangan ni
HAHA
DATO' SITI NURHALIZA , DATO' K , JUE AZIZ , ZILA BAKARIN * zila bakarin tuuuuuuuu *


minah-minah saleh dah mat saleh pun ada join tengok konvoi motor besar ni
so aku sexcited kot tengok dorang
yelah , kau tengok lah dorang tinggi , putih , cuns-cuns pulak tuuu -.-'
tapi wanita melayu tetap di hati . cewahhh ! HAHA

CER TEKA CER TEKA SIAPA NI ?


besar gedabak kot motor-motor ni
entah berapa sisi punya lah
aku 125 punya sisi je . tuttt ----


hahaha COMELL je pakcik ni buat muka macam ni
penampar mao ? HIHI

TEKUN WEH mendengar penerangan pakcik ni pasal kereta kebal ni
tapi aku taktahu lah kalau-kalau dorang cuma buat-buat dengar ke ape ke
HAHA aku tak dengar punnn , ambil gambar sambil gelak sebab tengok muka masing-masing tekun kot -.-'

cer tengok muka aku yang macam penggoda tu . * sepak diri sendiri duatiga kali *annoy
serious aku cuaks kot masa tengok benda rambu ramba ni
kau bayangkan benda alah ni berdiri tak bergerak je kat sebelah kau then kau pun ingat macam patung terus kau main acah-acah
and and benda ni bergerak terkejutkan korang
so what you will said after you got that ?
HAHAHAHHAA

kawan aku cakap , kawan aku cakap okayyyyy
' eleh mat-minah saleh ni dok bangga pa pegang bendera Malaysia,dulu hangpa gak jajah kami'
okay no comment . HAHA



-
-
-
-

BADAN SITI BERISI ( kata manis bagi gemuks )
tapi takdek berita pun yang dia mengandung
ish-ish-ish bila lah dapat tengok anak ct ni . HAHA
aku gigih kot bersesak-sesak semata-mata nak ambil gambar ct ni depan mata
nampak tak se-excitednya aku . HAHA :D

sepatah dua kata : SITI I LOVE YOU MUAHMUAH . hahahahaha ! annoy gilewwwwww-.-'

5 ribu orang sayang aku:

Zharif Azis said...

untunglah dpat jumpa siti ,s erious teringin T,T

siti mai singgah KMPP , dah dekat sgat dah tu , naek motor besar tu x sampai 1 jam dh sampai . pelissssss

vampire and his lady said...

haha... please get a life. pftt.. aku da naik bosan tgk foreigner hari2 kat UPM.

artis? x tw nak komen apa sebab.................................. da bosan . (komen bangang )

haha. #okbai

Aliff Haikal said...

@Zharif AzisOH EM JAY , ni pun dapat jumpa last minute , ingat nak ajak berborak . HAHA :P

act konvoi ni dah d atur . lepas g perlis , dorang g kelantan pulak .

Aliff Haikal said...

@vampire and his ladykfineeee kfineeee !
untunglah dapat jumpa foreigner ni berhari-hari . tak macam kat sini , semua orang-orang berkulit sawo matang . HAHA
untunglah study kat ukm :)

Biela said...

ea mne adil pegi kmp je ..
bdak kmj jelez nie .. huhu ! :P