THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, February 25, 2013

NOTIS PEMBERITAHUAN : UPM GREEN TOUR

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Mari rapat-rapat sebab hari ni nak buat announcement sikit kat semua rakyat Malaysia, tak kira muda ataupun tua. Hehee



Sempena Putra Canselor Carnival 2013 '' We Are Young '' akan diadakan pertandingan '' UPM Green Tour '' iaitu larian sepanjang 10 kilometer bagi lelaki dan wanita di mana penyertaan ini adalah terbuka kepada semua rakyat Malaysia meskipun warga emas berumur 80 tahun sekalipun. hihi Program ini adalah peringkat kebangsaan so tak rugi kalau join :) Kepada yang nak kumpul sijil, boleh lah join program ni sebab dapat sijil peringkat kebangsaan okay ! 

Berikut adalah maklumat yang lengkap tentang program

Anjuran: Majlis Tertinggi Malaysia Kolej Canselor Universiti Putra Malaysia
Yuran: Rm10.00 ( dapat baju dan sijil )
Tempat bermula dan tamat larian: Padang Kawad Kolej Canselor
Tarikh: 16 Mac 2013
Masa: 7:30 pagi waktu Malaysia

Kepada sesiapa yang berminat ataupun ingin bertanya tentang program ini dengan lebih lanjut, boleh lah menghubungi terus ahli jawatankuasa yang incharge program ni iaitu

Fahmi: 017-9725339
Nor Amirah Jaludin: 017-7934459
Sharifah Izyan: 019-9665887
Noor Ain Mohd: 013-4576639

Selain dari program larian ini, terdapat pelbagai lagi program yang terdapat di dalam karnival ini. Untuk mendapat lagi lebih informasi, boleh lah korang semua pergi laman facebook dan laman web yang akan diberikan :)

Fb : PCC 2013 '' We Are Young ''
Laman web : Putra Canselor 2013
Email ( untuk sebarang pertanyaan )  : pcc2013_weareyoung@hotmail.com



HADIAH MENARIK MENANTI ANDA !!





0 ribu orang sayang aku: