THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, February 13, 2013

INSTAGRAM ON WEBSTAGRAM!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Berita baik untuk pengguna-pengguna INSTAGRAM di dalam phone, korang sekarang boleh surf akaun instagram korang di dalam laptop !! *teruja* 

Terkini, Instagram telah melancarkan sebuah laman web yang diberi nama WebStagram di mana semua pengguna instagram boleh melayari akaun mereka di dalam laptop. Okayh sekarang korang teruja tak macam aku teruja sekarang? HAHAHA mana taknya teruja, sesekali on facebook guna laptop, boleh lah sesekali jenguk apa jadi dalam Instagram kita, berapa banyak dah orang like gambar kita, kawan-kawan kita ada komen apa-apa tak. hehe

Ni gambaran WebStagram guna akaun aku, Korang boleh lah follow instagram (WebStagram) aku hehe


@HencekHaikal (sila follow ! hahaha)



Apa yang istimewanya webstagram ni? Actually sama je macam instagram cuma beza kita guna phone dengan laptop je :) 

Webstagram is the Best Instagram Web Viewer!
You can:
  • View photos of the people you follow
  • Like and Comment on photos
  • Follow and Unfollow other users
  • See your followers and following
  • Browse popular photos/tags/users
  • Get your RSS feeds
  • AND MANY OTHER STUNNING FEATURES...!
Selain itu, Webstagram juga menawarkan DMstagram di mana kita boleh hantar Direct Message kepada pengguna instagram yang lain melalui WebStagram. Wah ! ini gempak serious gempak hehe

Bagi pemilik blog-blog di Malaysia yang nak promote dorang punya akaun WebStagram/Instagram, boleh jugak letak '' Follow Me Button '' dalam blog supaya orang klik kat situ terus pergi ke akaun WebStagram kita, kat situ dorang boleh lah nak follow ke like ke komen ke kat gambar kita. Yang macam aku buat. hehe

Macam-macam features yang ditawarkan dalam WebStagram, apa tunggu lagi ! Cepat log in Webstagram guna akaun Instgram korang dan cepat-cepat follow aku ! hehehe Peace :)

Terima kasih sudi baca, like dan komen lah sikit =B

25 ribu orang sayang aku:

hafiz hafizol said...

UNTUNGLAH PAKAI ANDROID..

HambaAllah said...

Fuhyoooooooo! Me jakunnnnn! :3

Izzat Eshak said...

Baru tau tentang WebStagram ni
TQ bro

sayapunyastyle said...

baru tahu ada webstagram ni . hehe .

sayapunyastyle said...

Baru tahu ada webstagram :)

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

hurm,...macam best je..

nur emilya said...

ohhh baru fahamm huhu.

-meeSUPERGIRL- said...

amboi . makin maju neh . hehe

Katak Comel said...

nice info tp henset aku cikai je..
huhu

Arol Mubin said...

Aku tak teruja pun. Sebab aku takde instagram! Sobs sobs. *kesat air mata* Hahaha! Mampu jenjalan kat WebStagram kau jek. Cuci mata tengok gambar retis. Kihkih! :D

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

best nye ;) follower pun ramai yerk ;) hehee.. gud luck

Zac Rega said...

Eh kat dlm insta nsem laa ;D

Elie Lily said...

Kak elie baru ada instagram. tu pun tak habes selongkar lagi, dah ada webstagram pulak. cis! :(

Aliff Haikal said...

@hafiz hafizol hahaha untunglah pakai BB

Aliff Haikal said...

@HambaAllah jangannnnnnnnnnnnnnnnnnnn !

Aliff Haikal said...

@Izzat Eshak welcome ^^

Aliff Haikal said...

@sayapunyastyle hehe kan

Aliff Haikal said...

@~N!k nURfAt!hAH hARun~ hehe mmg best pun nik =B

Aliff Haikal said...

@nur emilya hihiii bagus kan =B

Aliff Haikal said...

@-meeSUPERGIRL- ingat mee sorang je boleh maju? hehehe

Aliff Haikal said...

@Katak Comel hehehe suatu hari nanti, ada ada rzeki =D

Aliff Haikal said...

@Arol Mubin perli kuat ! hehe

Aliff Haikal said...

@вʋввℓɛ ρσρƨ nanti kalau dah ada follow kitaa tau ^^

Aliff Haikal said...

@Zac Rega kat luar tak hensem kan. sob sob sob

Aliff Haikal said...

@Elie Lily takpe kak. pelan-pelan kayuh ^^