THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, December 22, 2012

SUARA MISTERI BERGEMA

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Last entry minggu lepas, harini baru nak update . Amboi hehe

Actually sekarang memang waktu untuk memulunkan diri sebab final dah dekat !!!! Letak banyak sikit tanda seru tanda eksaited nak jawab final. Oh pelis lah haha cuak lah cuak lah :-/ Nak target 3.50-4.00 untuk first sem ni, sebab kalau tak dapat nanti boleh ganggu pointer-pointer sem akan datang T__T Kawan-kawan doakan okay? InsyAllah :) Final start 30 Dis 2012 - 08 Jan 2013 

Tujuan hari ni update , actually nak bagi korang dengar satu lagu ni. Lagu ni dicover oleh siapa entah, jalan-jalan kat Aimini.net terjumpa lagu cover by siapa entah ni =B HAHA siapa entah siapa entah . Dengar jelah jangan banyak komen HAHA 

Lagu asal: Angelika-Pasti kau gila
Sengaja nak bagi telinga korang bernanah dengar ! :p

Okay bye Assalamualaikum HAHA

18 ribu orang sayang aku:

Misz Fazie said...

all the best! :)

hafiz hafizol said...

mcm suara kau je !!! kahkah

Arol Mubin said...

Wow! Suara siapa nie? Habislah lepas nie Najwa Latif tak dapat cari makan lagi sebab dah muncul retisss baru. Hehehe! :D Part paling sedap, lalalalalalalalala. ;)

Btw, semoga berjaya dalam exam! Buat yang terbaik! :)

-meeSUPERGIRL- said...

loading sampai lebam -_-

Nurlyla said...

x sanggup dgr smpai habis.. huhu.. first time kot lyla smpai kat blog ni.. salam perkenalan

amirini said...

Good luck bro...
Pulun habis2san...

green pearl said...

retis~~

study2...XD

boni kacak said...

suara kau kah ini??hehehe

Elie Lily said...

Pasti akak gila dengar banyak kali. hahah..

btw adik! kasi pulun tauu! Result mesti gempak okay? All the best adikku! :)

Aliff Haikal said...

@Misz Fazie Thanks ! ^^

Aliff Haikal said...

@hafiz hafizol HAHAHA buakn buakn !

Aliff Haikal said...

@Arol Mubin taktahu lah arol terjumpa =B

Aliff Haikal said...

@-meeSUPERGIRL- hahaha T____T

Aliff Haikal said...

@Nurlyla hahaha dengar lah sampai habisss ! =B

Aliff Haikal said...

@amirini Itu semestinya :)

Aliff Haikal said...

@green pearl study study study zzz

Aliff Haikal said...

@boni kacak Bukan =B

Aliff Haikal said...

@Elie Lily haha kak jangan gila dulu kak :p

Thanks kak !