THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, November 4, 2012

BERENANG BERSAMA I-PHONE ANDA!

BERENANG BERSAMA I-PHONE ANDA



Teringin nak bercuti di pulau-pulau? Nak bermandi-manda di pantai? Teringin nak ambil gambar kenangan di dalam air ataupun laut? Apa function beli i-phone mahal-mahal kalau takboleh bawak masuk air kan . hihi






Jika anda seperti yang di atas . Maka anda patut baca tentang tawaran ini !

Apa yang korang perlu buat adalah

1) Click pada link ini ( TEKAN )
2) Baca keterangan produk sehingga habis
3) Log in kat sini dulu ( TEKAN ) Korang log in guna akaun facebook korang jea . Senang :)
4) Tekan pada perkataan '' BUY " disebelah kanan atas sekali . Jumpa kan?
5) Choose your deal -> Pilih apa yang korang nak then click pada harga tersebut
6) Complete your purchase



7) Proceed !

Senang kan? Boleh dah nak gi beli . wehuuuuuuu~

Selamat membaca dan membeli belah kawan-kawan :)

Boleh share kat kawan-kawan eh . Thanks

22 ribu orang sayang aku:

boni kacak said...

terbaik...boleh tangkap gambar dalam air..pergh

Cik PensiL said...

tak mampu -_-

tolong belikan ? :D

hafiz hafizol said...

bila lg nk blnja nie ? dh jd tokey i phone skunk !

Cik Chokie said...

Waahh dah jadi tukang promote incik haikal ni ye . hahaha leps ni da bole belikan untuk kawan kawan lah pulak ye ;P

-meeSUPERGIRL- said...

tgkap ikan pun boleh neh kan?? hahaahahha

Cik Tetra said...

RM99? wahh ohsemmm ni.

hazanis said...

biar betul RM99??=.='

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

boleh ambik pic same2 ngn jerung ni=D

Aimi Dyna ✰ said...

Follow ! :3

chemay said...

hiuhiuu tayah beli mahal2 ah.
beli je plastik kedap udara tuu.
letak fon kat dalam.
bawak masuk airr.
beresss~
:)

Shasha Yacob said...

nak buat duckface dekat dalam lautan india pun bolehkan, hihi

Aliff Haikal said...

@boni kacakpastikan ada i-phone hew hew hew

Aliff Haikal said...

@Cik PensiL haikal pun ade samsung je :p

Aliff Haikal said...

@hafiz hafizol hahahahahahaha byk ah

Aliff Haikal said...

@Cik Chokie i-phone pun sy tkde :(

Aliff Haikal said...

@-meeSUPERGIRL- nak tangkap ikan duyung pun boleh ! :p

Aliff Haikal said...

@Cik Tetra hahahaha OKB

Aliff Haikal said...

@hazanis murah?

Aliff Haikal said...

@NORSHAHFEZA HAMSAN nnti jerung buat peace :p

Aliff Haikal said...

@Aimi Dyna ✰ thanks ;)

Aliff Haikal said...

@chemay hahaha chemay buat dulu :p

Aliff Haikal said...

@Shasha Yacob bukan setakat india,china,pakistan,hindustan,bangladesh pun boleh haha