THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, February 26, 2015

CERITA SEDIH

Bismillahirohmanirohim

Tangguh punya tangguh nak update cerita dalam blog ni, akhirnya aku menemui pengakhiran hidupku..............


LAPTOP ROSAK


T_________________________T


Taktahu lah nak buat apa sekarang ni, tiba-tiba je skrin laptop jadi hitam dayang senandung. Nak hantar kedai sah-sah beratus kena cekik. Tak hantar kedai mati la aku kena cekik dengan lecturer tak hantar assignment nanti. Sedih rasanya hati ini sob sob sob sob

Padahal dah plan nak karang cerita apa dalam blog tapi sebab menangguh ni ha jadi satu malapetaka tak boleh nak update blog. Gambar semua dalam laptop tu mati lah nak cari mana gambar-gambar tu kalau update guna laptop kawan ni. Im so sad you know. so sad

Mintak satu laptop siapa-siapa baik hati T____T

Ok bye

1 ribu orang sayang aku:

Zharif Azis said...

ehh sama lah kita.. on my last day dekat universiti sana, laptop jatuh dari katil, habis skrin retak seribu.. nie nak masuk semester bru, bru lh pi antar tukar skrin. rm 250 kot habis T___T

keranai kecuaian, melayang 250...