THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, February 5, 2015

BANTUAN DIPERLUKAN


Bismillahirohmanirohim

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Wahai pembaca-pembaca blog ini yang dikasihi. Setelah sekian lama diri ini menghilangkan diri mesti ramai yang merindui kan. kan. kan. aicehhhhh mengaku je ! :p

Pertama sekali minta maaf banyak-banyak andai terlalu lama tak update blog, bukan apa. sebab busy and rasa macam tak cukup masa nak menaip. Ini pun dah kira curi-curi masa nak update blog sebab actually nak mintak tolong dari korang semua. Korang semua kena tolong ni . Hhahahaha poyo je kan ko ghase 


But whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Hahahahaa

Actually i was selected to be their short-listed contestants and it was accidental to be choose actually wakakakaka Masa ni gambar ni telah di post dalam instagram lepastu hashtag lah Langkawi Cable Car sebab aku pergi sana masatu. tup tup dapat pulak masuk short-listed dorang. 

Apa lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Log in Facebook lepastu ushar lah page Langkawi Cable Car ni. Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadaaaa


Walau gambar ni nampak macam gay sangat tapi nak buat camne dah terpilih. Hahahahahahaha


SO I JUST NEED YOUR HELP (5 saat je pon :p)
(klik je kat link ni)
TARIKH TUTUP 12 FEBRUARI 2015 

SO TOLONG LIKE LAJU-LAJU-LAJU-LAJU SELAJU YANG BOLEH PEHLISSSSS

Terima kasih banyak-banyak semua ! InsyAllah Allah saje boleh balas jasa korang. Hiks  

9 ribu orang sayang aku:

Miza Idgihat said...

Wahhh tahniah abang haikal :D

Aliff Haikal said...

@Miza Idgihat Support sikit hehehehe

Siti Aisya Ibrahim said...

wahh tahniah tershort list.... nnt ade masa, kita gi klik :D salam perkenalan dari jindrisska :D


jindrisska.blogspot.com :D

Azwar Syuhada said...

Wahh...Kita support! Menang dapat tiket ke Langkawi tak agak2? hahah

Siti Aisya Ibrahim said...

Dah siap klik :D tengkiu follow yer :D dah follow balik :D

Aliff Haikal said...

@Siti Aisya Ibrahim hahahaha taradahal !!! ^_^

Aliff Haikal said...

@Azwar Syuhada hahahaha boleh. tengok langkawi dari seberang kedah :p

anajingga said...

all the best :)

Mohd Suhaimi said...

Ensem laa gmba tu haha