THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, September 29, 2012

VIDEO MESTI TENGOK SEBAB BOLEH HILANG STRESS

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tadi dok stress-stress siapkan assignment yang dah nak kena submit lusa , tiba-tiba terfikir nak layan youtube , konon nak reduce stress ni . Mula-mula tengok video lagu . Ah bosan , takde apa-apa yang menarik . Lepastu terpandang more video yang kat sebelah kanan tu dengan title ' Parodi Ombak Rindu Boleh Tahan Lawak ' , dalam hati ' Eh macam lawak ke ?


Wi-Fi asrama time ni memang laju , heaven kot dapat bukak banyak-banyak youtube . HAHA so lepas tengok video tu , memang rasa macam nak terburai isi perut (HiperBola) yang ada bila berdekah-dekah ketawa dalam bilik sampai jiran sebelah ketuk pintu suruh slow sikit volume ketawa . HEHE Tak percaya ke ? Korang kena tengok video-video ni , lagi-lagi masa korang tengah stress . Ini jugak sebahagian dari Tips kalau nak berjaya di Universiti . HAHA 

PARODI OMBAK RINDU BOLEH TAHAN LAWAK




(Video)

HAHA agak bangang jugak video ni sebab buatkan aku ketawa tak boleh nak berhenti dari start play sampai nak tamat cerita ni . Watak berlainan oleh orang yang sama , kira macam Mat Luthfi jugak lah tapi lagi hensem Mat Luthfi kot . HAHA Terbaik punya video :) 

HANA TAJIMA SHAWL TUTORIAL




(Video)

Harap tiada kaum-kaum hawa yang nak melenting lepas tengok video ni . This just for fun and memang fun pun ! HAHA

CPR ( SI PI AR )




( Video )

Video ni macam nak perli habis-habisan lah for those yang benda remeh temeh pun nak kena search google dulu . HAHA kalau rasa-rasa macam nak terkena batang hidung sendiri , mohon main jauh-jauh :p

FACEBOOK ( REAL LIFE )





( Video )

HAHA betul jugak apa yang dia cakap , benda ni kadang-kadang berlaku dalam persekitaran kita . 

SIMSIMI BERCAKAP






( Video )

Hari tu try bersembang dengan simsimi ni dalam laptop , mula-mula okay je sembang dengan simsimi , macam kelakar je kan jawapan-jawapan dia . Tapi bila dah lama sangat menyembang dengan simsimi , rasa macam nak tempeleng laju-laju jugak dengan simsimi ni . Jawapan dia makin lama makin merepek . Menguji kesabaran sungguh . HAHA

So,kesimpulannya dari entry kali ini yang menggenapkan seminggu tak update , moga korang terhibur dengan video-video yang aku bagi ni . Dapat kurangkan stress korang macam aku yang kena buat assignment berlambak dah sekarang , amboi kemain lecturer nak bagi pun agak-agak lah kan . HEHE
Suka boleh like , Cinta boleh share :D

31 ribu orang sayang aku:

-meeSUPERGIRL- said...

dy neh mmg .. video dy bsepah dekat youtbe . haha . boleh masuk raja lawak .

Ckin Kembaq said...

terbaik. =)

MuhdJijiee said...

Kelakar. ;D

aini shahroni said...

hehehe..
masuk air betul laa kome nie :-D

Cik Lyeen said...

HAHA.video dia ni memang lawak gila....lyeen tgok time nak exam hari tu...gelak smpi penat..klaka sungguh..hehee:) kan..kan..

Asyiqin Saharudin said...

Funny..

Anonymous said...

Thanks for the auspicious writeup. It in reality was
a entertainment account it. Glance advanced to more introduced
agreeable from you! However, how can we keep in touch?
Also visit my site : http://coloncleanserreviews.typepad.com/colon-cleanse/2012/04/three-reasons-why-you-should-use-provillus-for-hair-loss.html

Nurul ain said...

erkkk.. video dia, boleh tahan kelakar la kot... ahaaaaa

hafiz hafizol said...

pernah tgk yg ombak rindu tu je.

Cik PensiL said...

kah2 !

boni kacak said...

hahahaha.. memang siot mamat ni..hehehehe

NUR said...

Bukan mat luthfi.. Apa nama dia? Tp mmg klako

Mak Wardah said...

hahahaha....dah tengok dlm video dulu...

Aliff Haikal said...

@-meeSUPERGIRL- haha takdelah bersepah mana mee , masih bersusun :p :p

Aliff Haikal said...

@Ckin Kembaq terbaik kan video2 dia . hehe

Aliff Haikal said...

@MuhdJijiee tahu pun . hahaaa

Aliff Haikal said...

@aini shahroni hahaha dia yang masuk air , saya tak :p

Aliff Haikal said...

@Cik Lyeen haha ni tengok bila memang otak dah stress gila . memang kelakar kot budak ni . haha

Aliff Haikal said...

@Asyiqin Saharudin funny :)

Aliff Haikal said...

@Nurul ain haha jangan letak kot kat belakang , memangh kelakar pun hahaa

Aliff Haikal said...

@hafiz hafizol Tu ada banyak suggestions :p

Aliff Haikal said...

@Cik PensiL cik pensil ketawa ikhlas tak ni ? :p

Aliff Haikal said...

@boni kacak hahahaha masuk air

Aliff Haikal said...

@NUR memang bukan mat lutfhi , ade , alamak lupa lah nama dia hahaa

Aliff Haikal said...

@Mak Wardah hahaha kelakar kan

Syiera Bucuk said...

hahaha..lawak!!!

Alia Az said...

saya dah tengok semua video iman syipo ney .. ape yang dye buat actually ade pengajaran .. :)

aien zaid said...

seronok seronok dan seronok . *KELAKAR*

aien zaid said...

seronok seronok dan seronok . *KELAKAR*

are-kuh iena said...

video iman syippo memang the best. btw dy baru 15 tahun. pernah menang digiaward pulak. tapi macam mana pun matlutfi paling awesome. :D

Hanani Natasya said...

Terbaik seyh blog ni...!